Kansanedustaja, varatuomari Matti Torvinen hakee Sinisten puoluesihteeriksi

 

Suomalainen köyhä ja keskiluokkainen ihminen on pitkälti unohdettu nykyisten poliittisten puolueiden päälinjoissa. Kukin puolue ajaa omien eturyhmien etuja ja suuri osa tavallisista ihmisistä, niin sanottu keskiluokka on harkitusti unohdettu. Sininen puolue tulee olemaan se uudistaja joka elää ajassa ja muutoksessa sekä huomioi nousevan keskiluokan edut ja tukee köyhän asiaa.

  • Tein puolen vuoden aikana omat johtopäätökseni eri puolueiden linjoista. Sosialidemokraatit ovat keskittyneet ay-liikkeen äänitorveksi, keskusta puolustaa vanhojen aikojen aatteita, äijä- ja emäntäkulttuuria ja kokoomus on jämähtänyt suurten yksityisten yritysten puolueeksi. Vihreitä ja vasureita on vaikea erottaa toisistaan, kansanedustaja Matti Torvinen sanoo.

Oman analyysini jälkeen kansanedustaja, varatuomari Matti Torvinen on päättänyt sitoa oman poliittisen tulevaisuutensa Siniseen puolueeseen, jonka perustava puoluekokous pidetään mahdollisimman pian. Sen aikataulun päättää tietysti Oikeusministeriö, joka laskee parhaillaan puolueen kannatuskortteja.

  • Haluan luoda Sinisen puolueen organisaation ja betonoida se suomalaiseen yhteiskuntaan. Lähden tavoittelemaan Sinisen puolueen puoluesihteerin tehtävää, vakaasti uskoen että nyt meillä on viimeinkin puolue, joka huolehtii aidosti keskiluokasta ja köyhästä, Matti Torvinen sanoo.

Tavoitteeni on, että Tampereen puoluekokous valitsee minut luomaan tämän Sinisen Tulevaisuuden organisaation ja sen ohjelman. Häpeämätön tavoite on varmistaa se, että puolueen kannatus nousee seuraavissa eduskuntavaaleissa kaksinumeroisiin lukuihin.

  • Perussuomalaiset hajosivat kahteen osaan, radikaaliin Halla-ahon-Huhtasaaren ryhmään ja maltilliseen Terhon-Elon puolueeseen. Näistä vain ja ainoastaan Siniset ovat minulle tärkeä, keskiluokan ja köyhän asialle omistautunut puolue, kuvailee Torvinen.

Puoluesihteeri Torvisen ensimmäinen tavoite (jos tehtävään valitaan) on luoda 1 000 ihmisen vahva organisaatio, jossa vihapuhe ja rasismi ei tule saamaan jalansijaa. Tähän päästään aidosti kysymällä, mitä sinä haluat tehdä hätää kärsivälle ihmisille, joka pyrkii maahan.

  • En kannata piikkilankaa Tornionjoelle ja Internointileirejä saaristoon. Uskon oikeusvaltioon ja turvallisuudesta vastaaviin viranomaisiin, heillä on kyky ja lailliset oikeudet estää laiton maahantulo ja turvallisuusuhat, Torvinen vakuuttaa.

Minulla on selkeä näkemys. 1930-luvun Vihtori Kosolan jalanjälkien seuraajat eivät saa tuhota demokratiaa. Suomen vastarintaliikkeen ja äärivasemmiston anti-fasisti järjestöt on kiellettävä laillisesti ja nopeasti, vaatii Torvinen.